Locuitorii capitalei laudă Chişinăul. "Se transformă într-un oraş mai frumos"

Embed:

Îl iubesc, îl apreciază, dar îl vor mai curat şi mai amenajat. Pe lângă urările de bine şi mesajele de felicitare, adresate oraşului în care trăiesc, locuitorii cred că oraşul este departe de a fi o veritabilă capitală europeană.

Iată ce părere au oamenii despre capitala Republicii Moldova:

"Îmi place oraşul Chişinău pentru că este un oraş verde. Îl ador pentru bunăvoinţa oamenilor. Aş schimba oamenii. Îmi doresc să contribuie mai mult la prosperarea acestui oraş".

"Îmi place Chişinăul pentru că pe an ce trece se transformă într-un oraş mai frumos. Dar mă doare sufletul când văd cât de murdar este".

"Este un oraş curat şi frumos. De aceea, despre Chişinău putem vorbi doar la superlativ. I-aş alunga pe toţi fumătorii din locurile publice pentru că este neplăcut. Este un neajuns al capitalei".

"Îmi place Chişinăul pentru că este un oraş al tinerilor, un oraş în creştere, cu perspectivă. Cred că nu-mi place în Chişinău pesimismul unor oameni care lasă totul în grija altora. Trebuie să spunem: noi vom face, noi vom reuşi".

"Eu iubesc Chişinăul pentru că este capitala Republicii Moldova, pentru că aici mi-am făcut studiile şi aici lucrez. Chişinăul trebuie schimbat radical, trebuie făcute străzile, parcări".

"Vreau să chem oamenii să-şi iubească oraşul şi atunci el se va schimba de la sine. Să-şi iubeacsă oraşul ca pe propria casă. Nu trebuie să îl perceapă ca pe un loc unde au venit, au dormit şi au plecat, dar ca pe propria casă".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu