Locuitori de pe strada Burebista vor privi GRATUIT şi în REGIM LIVE, DE LA BALCON, meciul dintre Moldova şi Franţa

Embed:

Mai mulţi locuitori de pe strada Burebista vor privi gratuit şi în regim live, meciul multaşteptat dintre selecţionata Moldovei şi cea a Franţei, care se va disputa vineri, 22 martie, pe stadionul "Zimbru" din Capitală.

Este vorba despre locatarii blocurilor, apartamentele cărora au vederea spre stadion. Mai mult, unii spun că îşi vor invita prietenii la distracţia pe gratis sau se vor cere în ospeţie la vecinii ce locuiesc la etajele superioare, pentru o privelişte mai spectaculoasă. 

Microbiştii spun că au parte de acest privilegiu la orice meci disputat la Chişinău:

"Ne uităm şi de la balcon, dar dacă ne trebuie să se vadă mai bine noi ne urcăm mai sus, de la prieteni se vede mai bine. De la al opulea, al zecelea etaj, e minunat".

"De la balcon noi privim, dar vedem exact jumătate de teren, de aceea plăcerea e pe jumătate".

"Noi ne uităm împreună cu familia la meciurile de pe Zimbru. E interesant, câteodată copii se uită de afară, se urcă chiar pe copaci".

Sunt însă şi locatari care nu se bucură de această vecinătate cu stadionul Zimbru. Aceştia se plâng că reflectoarele puternice şi gălăgia le fură somnul, iar suporterii agresivi le vandalizează locuinţele.

"O să fie mulţi oameni care o să vrea să intre pe scară. După ei aici rămân doar sticle, pachete, murdărie", a spus un locatar.

"Eu chiar vorbeam cu soţul, nu au găsit alt timp să facă meciul acesta, la 9:45 cnd noi trebuie să ne trezim dimineaţa la lucru", a menţionat o femeie.

Potrivit oamenilor legii, vizionarea meciurilor de la balcoanele clădirilor de locuit nu va fi restricţionată, iar măsurile de securitate aplicate în timpul meciului presupun doar verificarea blocurilor de obiecte periculoase.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu