Locuinţe sociale gratuite pentru 170 de familii. Care sunt criteriile de selectare a beneficiarilor, la "Ţara lui Dogaru"

Embed:

Peste 170 de familii din mai multe oraşe din Republica Moldova au intrat ultimii doi ani în posesia unor locuinţe sociale gratuite din partea statului.

Proiectul este susţinut de Banca de Dezvoltare Consiliului Europei care a oferit un grant de 13 milioane de euro şi autorităţile locale care s-au angajat să susţină idea cu aproape o treime din suma necesară.

Până în anul 2018 vor fi contstruite aproape 700 apartamente pentru familii sărace, precum şi familii tinere angajate în domeniul educaţiei, sănătăţii sau asistenţei sociale.

Aflaţi astăzi în emsiunea "Ţara lui Dogaru" despre criteriile de selectare a beneficiarilor de apartamente şociale şi care este impactul acestor locuinţe la nivel local.

Invitaţii emisiunii sunt ministrul Dezvoltării Regionale şi Contrucţiilor, Vasile Bâtca, precum şi preşedinţii raioanelor Nisporeni şi Soroca şi lideri de sindicate. Emisiunea începe la ora 19 şi 50 de minute.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu