Locatarii blocurilor din Capitală pot solicita sistarea livrării căldurii. Care este procedura

Embed:

Locatarii blocurilor conectate la sistemul centralizat de termoficare pot solicita sistarea livrării agentului termic pentru încălzire în timpul zilei sau nopții, sau reglarea consumului de energie termică.

Cetăţenii pot solicita oprirea căldurii de la gestionarul fondului locativ sau responsabilul de 
sistemul ingineresc din bloc.

"Procedura de conectare și de deconectare de la serviciilor de termoficare a rămas aceeași. În această perioadă de tranziție a temperaturii aerului exterior, gestionarii fondului locativ de comun acord cu locatarii stabilesc debitul agentului termic, astfel încât să existe un confort termic în apartamente. Instalațiile Termoelectrica aflate în subsolul blocului, care asigură furnizarea energiei termice, permit ca consumatorii să se deconecteze pe parcursul zilei, iar seara, atunci când temperaturile sunt scăzute, la necesitate, să fie reluat consumul de energie termică", a menționat Veaceslav ENI, directorul General al Termoelectrica.

Termoelectrica asigură cu energie termică peste 5.678 de imobile, dintre care circa 594 de instituții bugetare, aproximativ 814 agenți economici, inclusiv 209 mii de apartamente, în aproximativ 2.955 de blocuri locative în Chișinău.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu