Localurile din Capitală, rezervate! Microbiştii moldoveni aşteaptă cu nerăbdare finala Champions League

Embed:

Miză mare pentru cea mai aşteptată competiţie fotbalistică între cluburi. Fanii din ţara noastră ai celor două finaliste, FC Barcelona şi Juventus, au rezervat deja toate localurile din Capitală, pentru a urmări finala Champions League.

Administratorii unor baruri spun că cei mai mulţi clienţi au făcut rezervare încă după ultimul meci din semifinale: 

"Locuri au mai rămas puţine fiindcă rezervările au fost făcute din timp, chiar din ziua în care a fost semifinala. Am pregătit o promoţie. Dacă oaspeţii ghicesc scorul noi le dăm doi litri de bere."

Într-un alt local, administratorul spune că au fost rezervate toate cele 150 de locuri, inclusiv sala pentru nefumători: "Pentru meciul final, toate cele 150 de locuri au fost rezervate. Punem la dispoziţie cinci plasme şi un un ecran mare cu proiector unde microbiştii vor putea să privească meciurile într-o atmosferă plăcută."

Fanii care vor vedea câştigătoare echipa favorită vor putea continua pentrecerea la un concert live, cu artişti din Cehia.

Moldovenii care au ţinut să privească finala Champions League pe stadionul din Berlin au plătit cel puţin 500 de euro. În preţ a fost inclus biletul tur-retur spre capitala Germaniei, cazarea în hotel pentru o noapte şi biletul de intrare la meci. Pentru finala de la Belrin a Champions League au fost puse în vânzare peste 70.000 de bilete. Preţurile variază între 70 de euro şi 390 de euro.

Prime.md va transmite meciul în direct începând cu ora 21.45.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu