LOCALURILE DIN CAPITALĂ, în așteptarea microbiștilor. Ce meniu au pregătit bucătarii

Embed:

Adimistratorii localurilor din Capitală, unde va putea fi privit meciul Moldova-Franţa, sunt pregătiţi să primească mâine toţi suporterii.

Aceştia spun că făcut au destule rezerve de bere şi au pregătit meniuri speciale pentru microbişti.

De asemenea, ei susţin că aproape toate locurile sunt deja rezervate. 

O patiserie din centrul Capitalei a organizat şi o tombolă mai specială. Toţi cei care vor ghici corect scorul meciului pot câştiga un tort în formă de minge.

Acesta va cântări în jur de patru kilograme şi va fi pregătit după o reţetă franţuzească. La prepararea lui vor participa trei cofetari.

"Tortul va fi preparat din produse naturale. Ciocolată albă, frişcă, multe fructe proaspete şi doar coloranţinaturali. Va fi ornat în culorile flagului nostru şi cel al Franţei."

Unii vizitatori şi-au încercat deja norocul.

"Puteţi completa un bilet pentru a participa la loteria noastră. Trebuie să indicaţi ce scor credeţi că va fi şi să aruncaţi biletul în bol. Vă dorim succes!"

"Deocamdată nu ştiu pe cine voi susţine la acest meci. Dar cu siguranţă va fi un meci frumos, cred că nici conaţionalii noştri, nici campionii mondiali nu ne vor dezamăgi."

Marea extragere va avea loc duminică. Pentru mâine, aceeaşi patiserie şi-a deschis şi terasa
şi a pregătit un meniu special pentru toţi vizitatorii.

"Când intri la terasa noastră, nimereşti în atmosfera meciului. Am pregătit şi un meniu special din bucătăria noastră şi din cea franceză", a spus barmenul Rodion Prodan.

Şi berăriile din Capitală s-au pregătit special pentru meciul de mâine.

"E vorba despre zeamă, despre bucatele cărnoase, platouri, bere, desigur, vin, cred că o să fie mulţi doritori care o să încerce. Şi deja noi o să jucăm fotbal cu ei, probabil că şi astăzi o să ne ducem şi o să facem un after party după fotbal", a spus reprezentantul unei berării, Dumitru Munteanu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu