COVID-19 în Moldova. Ministrul Sănătății, INFORMAȚII de ULTIMA ORĂ privind situația în țară (VIDEO)

Embed:

(UPDATE) Ministrul Sănătății: La Institutul Mamei și Copilului o mamă infectată cu coronavirus este internată cu un copil, starea acesteia este de gravitate medie.

(UPDATE) Dumbrăveanu, despre starea de sănătate a pacienților cu COVID-19: La Spitalul Toma Ciorbă avem 25 de persoane în stare gravă, de gravitate medie 73 și în cazul a 25 de persoane starea este una satisfăcătoare. La Spitalul de boli contagioase pentru copii avem 10 persoane este vorba despre opt copii și două mame, starea acestora este de gravitate medie. La Spitalul Republican sunt internate patru persoane, starea unui pacient este de gravitate medie, iar în cazul altor trei avem o evoluție gravă.

(UPDATE) Dumbrăveanu: Numărul total de cazuri de coronavirus înregistrate în Moldova la această oră rămâne 149. Cazuri de import avem 49: din Italia, Marea Britanie, Elveția, Franța, Cehia, România, Rusia, Ucraina şi Germania. Alte 100 de persoane s-au îmbolnăvit în ţară. Cele mai multe cazuri de COVID-19 sunt înregistrate în municipiul Chişinău, 55 la număr. Pe locul doi este raionul Hânceşti, unde 21 de persoane au fost diagnosticate pozitiv. În Soroca sunt 14 cazuri de îmbolnăvire, în Ştefan-Vodă 11, iar în Căuşeni opt. În stânga Nistrului şapte persoane au contractat noul coronavirus. Tot atâţia bolnavi sunt şi în raionul Ialoveni. În Anenii Noi şi Râşcani sunt câte cinci cazuri, iar în Cahul şi Sîngerei, câte trei. În raionul Cantemir s-au înregistrat două cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. În opt raioane, deocamdată, este câte un singur caz de infectare. Este vorba de Basarabeasca, Călăraşi, Cimişlia, Dubăsari, Floreşti, Leova, Orhei şi Străşeni.

Noul coronavirus afectează mai mult femeile din ţara noastră. 86 de pacienţi sunt femei, iar 63 - bărbaţi. 

(09:10) Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, va prezenta la ora 09:30 informații actualizate privind controlul infecției prin coronavirus de tip nou, la nivel național.

loading...

Lasă un comentariu