Livadaru nu se lasă bătut: I-a cerut ajutor lui Pavel Cebanu şi speră ca Iskra să nu fie exclusă din campionat

Embed:

Marin Livadaru nu se lasă bătut! Acesta i-a cerut ajutor lui Pavel Cebanu şi speră ca Iskra să nu fie exclusă din campionat. Livadaru a dezvăluit şi numele celor care au pornit complotul. "Căpitanul Andrei Verbeţchi şi alţi foşti jucători ai Sheriff-ului au iniţiat boicotul", a declarat Livardaru la doar o zi după ce echipa nu s-a prezentat la meciul cu Sheriff.

Livadaru spune că a început să achite datoriile fotbaliştilor în tranşe, însă un nou boicot era de neevitat din cauza căpitanului echipei, Andrei Verbeţchi.

"Domnul Verbeţchi. El este fost jucător al Sheriff-ului. Şi împreună cu alţi câţiva jucători care provin de la Sheriff au o influenţă asupra jucătorilor noi. El a convins echipa că eu nu voi veni. Dar eu totuşi am venit. Şi nu am venit cu mâinile pustii. Am venit cu banii în mână. Nu a fost o decizie luată de toată echipa. Erau doar câţiva jucători. Ne ocupăm acum de o investigaţie internă", a menţionat Livădaru.

Deşi conform regulamentului, Iskra urmează să fie exclusă din campionat şi retrogradată în Divizia B, Livadaru spune că nu se lasă bătut.

"Imediat l-am sunat personal pe Pavel Cebanu. Dumnealui mi-a promis în timpul apropiat că împreună cu colegii săi va verifica regulamentul. Să vedem ce ne permite. Poate mai avem şansă încă să soluţionăm această problemă", a declarat co-finanţatorul Iskra.

Iskra nu s-a prezentat la două meciuri în acest campionat, în etapa a 27-a, cu FC Costuleni şi în ultima etapă cu FC Sheriff. Co-finanţatorul Iskrei, Marin Livadaru va organiza marţi o conferinţă de presă în care va da mai multe detalii despre viitorul echipei, dar şi despre jucătorii care au provocat boicotul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu