Litvinenco, despre acordul de neagresiune: Ideea a venit din partea PAS şi are ca scop de a-l alunga pe Dodon de la guvernare

PAS a propus un acod de neagresiune şi are ca scop diminuarea şanselor ca Igor Dodon să câştige un al doilea mandat la alegerile prezidenţiale. Declaraţiile au fost făcute de deputatul Sergiu Litvinenco, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Ideea unui acod de neagresiune a venit din partea PAS. Necesitatea unui document, care ar prevedea abţinerea de la criticile nefondate a tuturor partidelor care sunt pe centru-dreapta are ca scop principal ca să nu-i permită sau să fie maximalizate şansele, să-l alungăm pe Dodon de la guvernare, urmare a alegerilor prezidenţiale. Criticile care apar între partidele de dreapta, nu e vorba doar de PAS şi PPDA, e vorba de cel puţin cinci formaţiuni, plus lista ar fi deschisă şi pentru alte formaţiuni de centru-dreapta, pentru a nu permite ca şansele lui Dodon de a câştiga al doilea mandat să crească. E nevoie să ne unim pentru a-l da jos pe Dodon. 

loading...

Lasă un comentariu