Litvinenco acuză Guvernul că anulează concursurile. REACŢIA premierului Chicu

Deputatul Blocului ACUM, Sergiu Litvinenco acuză Guvernul că anulează concursurile pentru funcțiile de șef pentru unele instituţii guvernamentale şi întreprinderi de stat.

"Guvernul intenţionează să anuleze concursurile pentru funcţiile de şef al Serviciului vamal, șef al Serviciului Fiscal, secretar general al ministerelor, dar şi pentru următorii șefi de instituții guvernamentale: Agenţia de Guvernare Electronică, Agenţia Servicii Publice, Serviciul Tehnologia Informaţiei şi Securitate Cibernetică, Baza auto a Cancelariei de Stat, Direcţia generală pentru administrarea clădirilor Guvernului Republicii Moldova, Fondul de Investiţii Sociale din Moldova, Agenţia Moldpres", a menţionat Litvinenco, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

În acest context, premierul Ion Chicu a venit cu o reacţie:

 "Concursi pentru suplinirea funcţiilor, conducători ai întreprinderilor de stat sau alte agenţii sunt foarte bune exerciţii, dar noi suntem responsabili pentru eficienţa activităţii tuturor instituţiilor şi întreprinderilor. Abordarea respectivă este cu mult mai eficientă decât ceea ce spune domnul Litvinenco".

loading...

Lasă un comentariu