Lioșa Semipalatenschii, expulzat din Moldova. Interlopul intenţiona să deschidă o "afacere cu droguri" pe piaţa europeană

Embed:

Lioșa Semipalatenschii, originar din Kazahstan, a fost reţinut ofiţerii INI şi PCCOCS. În vârstă de 60 de ani, interlopul se afla în ţara noastră pentru a aranja o "afacere" cu trafic de droguri din Kazahstan în ţările Europene, cu tranzit prin Republica Moldova.

Oamenii legii au mai stabilit că bărbatul a venit în ţara noastră petnru a se întâlni cu reprezentanții lumii criminale din Republica Moldova și Transnistria.

În urma percheziţiilor efectuate în apartamentul pe care suspectul îl închiria, a fost identificat un alt cetățean al Kazahstanului, în vârstă de 32 de ani, care era însoțitorul autorității criminale.

În apartamentul respectiv, polițiștii au depistat 6.000 dolari, 3 telefoane mobile, un iPad, mai multe cartele SIM a operatorilor de telefonie mobilă naționali și internaționali.

La 14 aprilie 2018, infractorii au fost expulzați din Moldova pe un termen de 15 ani, fiind declarați persoane indezirabile.

Acum, poliţia urmează să identifice complicii din ţara noastră a interlopului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu