Lille - Valenciennes, scor 2-1

Embed:

Belgianul Eden Hazar a marcat golul victorie în derby-ul nordului cu Valenciennes, câştigat de câinii roşii cu scorul de 2:1. Astfel, după acest meci Lille are un avans de trei puncte faţă de Rennes şi patru de Lyon.

Echipa lui Rudi Garcia s-a impus, cu 2:1, în derby-ul nordului cu Valenciennes şi are un avans de trei puncte faţă de Rennes, care a rămas pe doi, după înfrângerea cu Marseille, scor 0-2.

După 15 minute de joc a apărut şi prima ocazie care a aparţinut echipei din Valenciennes. Tae-Hee Nam a pătrus în careu, însă şutul acestui a fost respins de Mickael Landreau.

Replica a urmat imediat. Eden Hazard a trecut ca printre jaloane de defensiva câinilor, i-a pasat lui Moussa Sow, acesta însă a trimis balonul în tribune. Sow s-a revanşat cu şapte minute înainte de pauză, după ce a deschis scorul cu un şut senzaţional din marginea careului.

Valenciennes a egalat în partea a doua prin Gregory Pujol, după o frumoasă fază colectivă. Golul victoriei pentru câinii roşii a venit spre finalul meciului, când belgianul Eden Hazard a aruncat în aer Stade Villeneuve-d'Ascq prin execuţia sa.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu