Lilian Popescu, noul antrenor al formaţiei Petrocub-Hânceşti: E o nouă provocare, avem scopuri mai mari

Embed:

Lilian Popescu a preluat formaţia Petrocub-Hânceşti. Postul de antrenor a rămas vacant după ce contractul fostului tehnician Iurie Osipenco a fost reziliat. Popescu a fost prezentat oficial şi a condus primul antrenament.

"Lilian Popescu a venit. Este o nouă provocare. Avem alte scopuri mai mari. Am decis eu personal cu partenerii mei să schimbăm antrenorul. Dumnealui trebuie mai tare să accentueze creşterea şi dezvoltarea discipolilor Petrocubului", a spus Mihai Usatîi, preşedintele Petrocub-Hânceşti.

În cariera sa de antrenor Popescu a pregătit echipele Olimpia Bălţi, Nistru Otaci, FC Costuleni, Veris Chişinău, FC Tiraspol şi Sheriff.

În ultima perioadă el a activat în departamentul de scouting al clubului Sheriff. Petrocub-Hânceşti a terminat pe locul şase ultima ediţie a Diviziei Naţionale şi a ajuns până în semifinalele Cupei Moldovei, unde a fost învinsă la loviturile de departajare de Sheriff Tiraspol.

"Vrem să atingem scopuri mai mare. Asta este obiectivul nostru.  Vrem să luptăm pentru primele trei locuri", a precizat preşedintele Petrocub-Hânceşti.

Pe 10 iunie Petrocub-Hânceşti va disputa un meci amical cu Speranţa Nisporeni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu