Liga Europei revine în atenția amatorilor de fotbal. Partida-tur dintre Spartak Moscova și Athletic Bilbao, transmisă în direct de CANAL 3

Embed:

După un intermezzo hibernal de mai bine de două luni revine în atenția amatorilor de fotbal și cea de-a doua ca importanță competiție continentală inter-cluburi, Liga Europei. Șirul acestei competiții se reînnoadă cu faza eliminatorie, șaisprezecimle de finală.

CANAL 3 a ales din cele 16 perechi să televizeze în direct partida-tur dintre Spartak Moscova și Athletic Bilbao.

Deși pentru gruparea moscovită această partidă va fi prima oficială din acest an, Spartak este, totuși, creditată cu prima șansă de către casele de pariuri înaintea partidei cu bascii.
Athletic nu traversează cea mai bună perioadă a sa în actual ediție de campionat. Echipa lui Jose Angel Ziganda nu a putut obține nicio victore în Primera Division în ultimele 5 partide disputate.

Formația din Bilbao se află abia pe locul 13 în clasament.

"Am analizat jocurile lui Athletic Bilbao. Această echipă are jucători buni, mai ales în linia ofensivă. Trebuie să fim foarte atenți, pentru ca să nu-i permite adversarului să marcheze în poarta noastră. Jucătorii lui Spartak vor depune tot efortul pentru a câștiga partida. Dacă va fi prea frig la ora meciului, putem bea împreună cu echipa câte un pahar de votcă înaintea partidei", a declarat Massimo Carrera, antrenor Spartak Moscova.

Partida de la Moscova dintre Spartak și Athletic Bilbao va fi transmisă astăzi în direct de CANAL 3, de la ora 20:00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu