Liga Europei: Echipele moldoveneşti şi-au aflat adversarii. Ce spune antrenorul Dacia Chişinău

În primul tur preliminar al Ligii Europei, care este programat pe 29 iunie şi 6 iulie, Dacia Chişinău va juca împotriva formaţiei Șkendija din Macedonia. "Lupii-galbeni" vor juca prima manșă pe teren propriu.

"Cred că adversarii uşori s-au terminat demult. Nu mai există. Totul va arăta meciul de fotbal. Ce putem face din partea noastră e să ne pregătim foarte bine, să arătăm un fotbal frumos. Sperăm să trecem mai departe", a spus Viorel Frunză, antrenor Dacia.

Milsami Orhei va avea de înfruntat în primul tur formația Fola Esch din Luxemburg. Echipa antrenată de Veaceslav Rusnac va juca primul meci în deplasare.

La rândul ei, Zarea Bălţi se va confrunta cu gruparea bosniacă FC Sarajevo. În prima manșă echipa bălţeană o va găzdui pe tripla campioană a Bosniei şi Herţegovina pe teren propriu.

"Cred că nu suntem mai slabi ca ei. În fine, un meci din Liga Europei va fi ca un război pentru noi. Vom încerca să trecem de această echipă", a menţionat Andrian Bogdan, preşedinte Zaria Bălţi.

La Nyon s-au tras la sorţi şi meciurile din turul doi preliminar al Ligii Europei. Dacă Dacia va elimina Șkendija, atunci în etapa următoare se va confrunta cu învingătoarea dublei manşe dintre formaţia galeză Connah's Quay Nomads şi cea finlandeză HJK Helsinki.

Dacă-i vor bate pe luxemburghezii de la Fola Esch, fotbaliștii lui Milsami Orhei vor juca în turul secund cu învingătoarea confruntării dintre Mladost Lucani din Serbia şi Inter Baku din Azerbaidjan.

În cazul în care Zarea Bălţi se va califica în turul doi, adversară îi va fi reprezentanta Ciprului Apollon Limassol.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu