Liga Campionilor: Zidane ar putea câștiga pentru a treia oară ca antrenor cea mai tare competiție europeană inter-cluburi

Finala Ligii Campionilor, partida dintre Real Madrid și FC Liverpool, este tot mai aproape.

Antrenorul "galacticilor", unul din fostele super-vedete ale fotbalului mondial, Zinedine Zidane, ar putea câștiga pentru a treia oară consecutiv ca antrenor cea mai tare competiție europeană inter-cluburi.

În ajunul finalei de la Kiev, francezul a oferit un interviu împreună cu fostul său coechipier de la Real Madrid, David Beckham.

"Este o competiție importantă pentru orice club. Când vezi ce performanțe a obținut Realul în această competiție, îți dai seama că este un turneu foarte special pentru noi. Însă, cel mai greu lucru este să te menții la cel mai înalt nivel", a menţionat  Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid.

"Sunt anumite cluburi care au o legătură specială cu marile competiții. Atunci când ești jucător la Real Madrid, trăiești partidele din Liga Campionilor într-un mod special. Atmosfera este diferită, suporterii sunt diferiți", a declarat David Beckham, fost jucător Real Madrid.

Finala Ligii Campionilor din acest an, Real Madrid-FC Liverpool, se va disputa la Kiev, pe 26 mai, cu începere de la ora 21:45, și va putea fi urmărită în transmisiune directă la CANAL 3.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu