Liga Campionilor UEFA, cea mai tare competiţie inter-cluburi din lume, revine în lumina reflectoarelor

Embed:

Liga Campionilor UEFA, cea mai tare competiţie inter-cluburi din lume, revine în lumina reflectoarelor. Începând de marţi, 13 februarie, se dă startul fazei eliminatorii cu prima manşă a optimilor de finală.

Cel mai tare meci al serii se va disputa la Torino, acolo, unde Juventus va întâlni pentru prima dată într-un meci oficial pe Tottenham Hotspur din Londra.

În ajunul partidei, fostul atacant al clubului englez, Gary Lineker, a prefaţat confruntarea "Bătrânei Doamne" cu Spurs.

"Cu toţii admirăm linia defensivă pe care o aliniază Allegri la Juventus. Este una plină de experienţă. Va fi interesant să-i urmărim pe aceşti fundaşi de calibru împotriva lui Harry Kane sau Dele Alli, care sunt doi jucători englezi tineri în contrast cu "vechea gardă" formată din apărătorii italieni. În acelaşi timp Juventus este o forţă în ofensivă, în special pe contraatac. Higuain şi Mandzukic sunt elemente letale în faţa porţii",  a spus ex-atacantul Tottenham Hotspur, jurnalist, Gary Lineker.

Juventus este o forţă pe teren propriu nu doar în Serie A, ci şi în Liga Campionilor. Echipa torineză nu a mai fost învinsă acasă de 26 de meciuri, ultima dată cedând în aprilie 2013, 0-2 cu Bayern Munchen.

De partea cealaltă, Tottenham nu sparge gura târgului în partidele jucate în Italia. Londonezii au susţinut opt meciuri în peninsulă şi au obţinut o singură victorie, 1-0 pe ”San Siro” cu AC Milan în 2011.

"Evident că voi merge pe mâna lui Tottenham şi asta vine din inima mea. Raţiunea, însă îmi şopteşte că Juventus se va impune. Cu experienţa pe care o are echipa italiană în faza eliminatorie din Liga Campionilor, cred că Juventus va prevala în dubla manşă", a spus ex-atacantul Tottenham Hotspur, jurnalist, Gary Lineker.

Partida Juventus Torino - Tottenham Hotspur va putea fi urmărită în transmisiune directă la CANAL 3, marți seară, cu începere de la ora 21 şi 45 de minute.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu