Liga Campionilor revine în forţă cu primele meciuri din faza grupelor

Embed:

Liga Campionilor revine în forţă cu primele meciuri din faza grupelor. Barcelona - Milan este capul de afiş al serii. În această seară se vor disputa şi alte meciuri tari, precum FC Porto - Şahtar, Arsenal - Borussia Dortmund sau Chelsea - Bayer Leverkusen.

Liga Campionilor revine în această seară cu primele partide din grupe. Două mari forţe ale fotbalului european şi mondial, FC Barcelona şi AC Milan, se întâlnesc în meciul pe care specialiştii îl numesc finala din grupe. Jurnaliştii spanioli l-au enervat la conferinţa de presă pe mijlocaşul italienilor Mark Van Bommel, după ce aceştia nu iau în calcul o victorie a celor de la AC Milan.

În grupa G, Şahtar Doneţk se pregăteşte pentru confruntarea cu Porto. Antrenorul minerilor a recunoscut că deşi este abia prima partidă din grupe, anume acest meci va fi crucial pentru ambele echipe, care vor avea de luptat pentru un loc în optimi cu Zenit şi APOEL Nicosia.

Spectacol se anunţă şi în partida din grupa F dintre Borussia Dortmund şi Arsenal. Chelsea Londra şi Bayer Leverkusen joacă şi ele un meci pe viaţă şi pe moarte în grupa E.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu