Liga Campionilor: Dacia poate juca cu Sturm Graz sau cu Videoton, dacă trece de FC Zestafoni

Embed:

Dacă va reuşi să întoarcă rezultatul în returul cu FC Zestafoni de la Chişinău, Dacia ar putea da ochii în următoarea rundă cu câştigătoarea disputei austro-ungare dintre Şturm Graz şi Videoton Fehervar. Acesta este rezultatul tragerii la sorţi care a avut loc la sediul UEFA din oraşelul elveţian Nyon.

Câştigătoarea disputei dintre Dacia Chişinău şi FC Zestafoni va da piept în runda următoare a calificărilor pentru accederea în grupele Ligii Campionilor cu una dintre campioanele Austriei sau Ungariei, respectiv, Şturm Graz sau Videoton Fehervar.

În faza a doua a turneului, cea mai tare pereche pare a fi formată din campioanele Scoţiei şi Suediei, Glasgow Rangers şi FF Malmo, pentru că e greu de crezut că suedezii vor mai pierde calificarea în faţa feroezilor de la Torshavn.

O altă pereche tare poate fi cea a campioanelor Serbiei şi Belgiei, Racing Genk - Partizan Belgrad, ultima pe post de favorită în faţa macedonienilor de la Skendija Tetovo.

Sporting Club Vaslui va debuta în turneul paralel, al ne-campioanelor, printr-o dublă manşă cu vicecampioana Olandei, Twente Enschede, urmând a juca prima manşă în deplasare. De asemeni, e de remarcat faptul că sorţii au împerecheat din nou reprezentantele Rusiei şi Ucrainei. Dinamo Kiev va juca prima manşă cu Rubin Kazan pe teren propriu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu