#LifeStyle: Stimulează-ți imunitatea cu trei ingrediente-minune

Şi vara ai nevoie de stimularea imunităţii. Uneori, nu scapi de răceli nici pe timp de vară la 30 de grade celsius. Iată trei paşi rapizi pe care poţi să-i întreprinzi:

Consumă grepefruit, mai ales cel care are sâmburi. Fructul dulce-amar stimulează producerea de celule T care au un rol important în protecţia organismului de viruşi şi bacterii.

Echinaceea, în tablete, tinctură sau ceai, stimulează bacteriile bune să lupte cu cele care invadează corpul uman. Planta este eficientă când e administrată pe termen scurt, de exemplu când ai guturai. Evită să o consumi pe termen lung. 

Dacă ai prieteni în China, cunoşti magazine cu specific chinezesc sau la farmacie, întreabă de produse din Astragalus, planta chineză din familia boboaselor. Dacă vei consuma pe termen scurt astragalus, fie în pastile sau ceai, poţi stimula creşterea numărului de celule stem din măduvă şi limfă. Astfel vei avea mai multe celule imunitare active. Planta e folosită de mii de ani în Medicina Tradiţională Chineză ca tonic imunitar, antistres şi un aliat împotriva bolilor.

Toate aceste măsuri nu tind să înlocuiască un tratament, ci sunt metode de stimulare rapidă a imunităţii. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu