#LIFESTYLE. Are o strălucire de Hollywood: Alege taftaua pentru ocazii speciale

Embed:

Alege taftaua pentru ocazii speciale şi cu siguranţă vei fi admirată! Materialul este obţinut din mătase, este foarte moale, neted, fără imprimeuri şi are o strălucire de Hollywood.

Cuvântul tafta e de origine persană, cel mai probabil că ţesătura este adusă din Persia. Ea e cunoscută pentru sunetul pe care îl face atunci când se mişcă cel care o poartă. Posibilităţile sunt nelimitate, de la costume, rochii de gală, de mireasă, până la draperii, funde, umbrele, genţi şi pantofi.  

Dat fiind faptul că materialul este asociat cu luxul şi are o istorie veche, nu e de mirare că numeroase prinţese, vedete şi prime doamne în stat au ales să îl poarte. Prinţesa Diana purta des rochii din tafta, acest material regăsindu-se în rochia de mireasă a prinţesei.

La fel şi alte nume celebre au purtat-o, precum Jacqueline Kennedy, Elizabeth Taylor, Beyonce, Mila Kunis. În prezent, tehnologia avansată a fabricat materialul şi din fibre sintetice precum Nailonul. Astfel materialul a devenit mult mai accesibil şi poate fi purtat de mai multe persoane.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu