#Life Style: Cum să te îmbraci corect dacă mergi într-o călătorie cu avionul

Embed:

Cel mai rapid mijloc de transport este avionul. Călătorind des, avocatul şi consilierul stilului Cezar Ionaşcu vorbeşte despre câteva aspecte importante pe care le-a remarcat în aeroporturi.

El le recomandă bărbaţilor să se îmbrace în costum. Şi asta pentru că au şanse să treacă mai repede de poarta de control.

În plus, vor avea parte de mai mare respect din partea vameşilor. Cezar Ionaşcu susţine că şi lui i s-a întâmplat deseori asta

Mai mult, dacă vei fi îmbrăcat într-un costum elegant ai putea să-ţi întâlneşti viitorul şef sau chiar iubirea vieţii tale. Un alt sfat dat de Ionaşcu, este ca bărbaţii nu trebuie să aibă bagaje grele, ci o geantă de model Duffle (geanta de 48 de ore, e mai lejeră decât cea de voiaj), bani cash şi cardul bancar, în funcţie de posibilităţi.

Cât despre încălţăminte, chiar dacă eşti la costum, evită pantofii clasici şi optează pentru cei Loafer- sunt mai puţin formali pentru că sunt fără şireturi şi mai uşor de dat jos din picioare, fie la controlul vamal sau în avion, fiind elegant şi practic.

Voiaj plăcut!

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu