Life Style: Află ce tunsoare te avantajează, în funcţie de forma feţei

Eşti cea mai norocoasă dacă ai o formă a feţei ovală, cu pomeţi proeminenți, frunte şi mandibulă îngustă. În acest caz, orice tunsoare ai alege te va avantaja.

Totuși, nu este recomandat volumul exagerat în creștet sau cărarea pe mijloc, pentru că ambele pot alungi prea mult, şi astfel îţi schimbă forma perfectă. În plus, este bine să nu porţi părul spre faţă, pentru că adaugă kilograme în plus.

O formă pătrată a feţei arată aşa: când mandibula este proeminentă şi se formează o linie dreaptă între tâmple şi maxilar şi când lungimea feţei este aproximativ egală cu lăţimea. Alege o tunsoare medie sau scurtă, cu breton lung.

Dacă nu poţi renunţa la părul lung, coafează-l cu bucle lejere, lăsate uşor spre faţă. Aşa vei ascunde maxilarul şi vei da o formă ovală feţei.

Faţa alungită sau dreptunghiulară se recunoaşte cel mai ușor, datorită proporției dintre lăţime şi înălţime. Un chip alungit are nevoie de volum pe lateralele feţei.

De asemenea, optează pentru un breton lung, aşezat într-o parte sau asimetric. Ai grijă! Lungimea bretonului face cu adevărat diferenţa, dacă nu depăşeşte zona pomeţilor.

Pentru o faţă rotundă, specialiştii recomandă o tunsoare cu volum în creștetul capului, păr lung până la nivelul umerilor, cu bucle lejere sau drept.

Un breton lung şi asimetric sau cărare pe mijloc ajută, de asemenea, în timp ce volumul în zona urechilor sau părul dat pe spate nu avantajează deloc.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu