Liderul separatiştilor din Sloviansk DEMORALIZAT: Dacă Rusia nu intervine, în maxim 2 săptămâni oraşul va fi pierdut (VIDEO)

Embed:

Ofensiva forţelor armate ucrainene în estul Ucrainei se pare că îi demoralizează pe separatiştii ucraineni. Liderul formaţiunilor militare din Sloviansk, bastionul rezistenţei anti-ucrainene, Igor Strelkov apare într-un interviu pentru lifenews.ru demoralizat şi cu lacrimi în ochi.

Cetăţean al Rusiei, Strelkov se plânge de ofensiva ucraineană care a încercuit Slovianskul şi susţine că dacă Rusia nu intervine militar sau diplomatic prin întreruperea confruntării armate, "într-o săptămână, maxim 2", rezistenţa din Sloviansk va cădea. 

Strelkov susţine că majoritatea luptătorilor pe care îi are în subordine sunt localnici, recunoscând că sunt şi câteva zeci de cetăţeni ruşi înrolaţi. De asemenea, liderul rebelilor admite că primeşte ajutoare din partea Rusiei, însă aceastea ar fi insuficiente pentru a rezista în faţa ofensivei ucrainene. 

Publika.md aminteşte că, de la 1 iulie, forţele armate ucrainene au reluat ofensiva în Estul Ucrainei. Asta după un armistiţiu de 10 zile institui de Kiev prin care s-a încercat rezolvarea paşnică a conflictului din regiunea Doneţk şi Lugansk. 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu