Liderul PAS a fost luată la rost de Traian Băsescu: Sandu nu are curajul să-şi asume obiectivele

Embed:
Un adevărat lider politic nu are dreptul să-şi critice ţara indiferent de condiţiile şi circumstanţele în care s-ar afla. Declaraţiile au fost făcute de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Chişinău. Politicianul a făcut referire la declaraţiile pe care le-a făcut Maia Sandu, în cadrul unei conferinţe desfăşurate în Lituania. Atunci, liderul PAS a criticat guvernarea de la Chişinău şi condiţiile din instituţiile de stat. Traian Băsescu a mai adăugat că Sandu, care se declară proeuropeană, nu are curajul să-şi asume unele obligaţiuni pentru care ar putea fi ulterior criticată.

"Cred că cea mai mare problemă, nu numai a Maiei Sandu, ci a tuturor politicienilor de la Chişinău, este asumarea unor obiective pentru care nu sunt neapărat aplaudaţi", a spus  preşedintele de onoare al P.U.N. , Traian Băsescu.

Traian Băsescu a venit şi cu o replică pentru Maia Sandu care a declarat anterior că nu crede în Unirea Moldovei cu România, întrucât Uniunea Europeană nu va permite unui stat membru să înghită un alt teritoriu.

"Uniunea Europeană a fost deacord, ca Germania să înghită Germania de Est, Uniunea Europeană niciodată nu merge cu dublă măsură, dar ce vă pot spune că nu va accepta UE, extinderea spre est".

Fostul lider de la Cotroceni a criticat şi abordarea opoziției care refuză ideea unei alianţe cu formaţiuni de aceeaşi orientare şi invocă motivul că toţi ceilalți politicieni sunt corupți. În opinia lui Băsescu, e corect să faci alianțe cu partidele prooccidentale, iar dacă sunt suspiciuni de corupție, de acest aspect să se ocupe procurorii.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu