Liderul DA, Andrei Năstase se interesează de sutienul reporterului Publika TV

Embed:
Liderul DA, Andrei Năstase, finul de cununie al oligarhului interlop, Victor Țopa, se ia de sutienul unei jurnaliste.  

Pentru nimeni nu mai este o noutate modul în care liderul DA se comportă cu jurnaliştii care nu fac parte din trustul Jurnal, iar ori de câte ori are ocazia, acesta agresează verbal şi intimidează jurnaliştii pentru faptul că pun întrebări care nu sunt pe placul acestuia. 

În timpul unei conferinţe de presă, Andrei Năstase a intimidat reporterul Publika TV, Oxana Bodnar, interesându-se de sutienul acesteia. 

"Vă mulţumesc că de data asta dumneavostră nu v-aţi mai ridicat sutienul, ca şi data trecută. Vă mulţumesc din suflet...", a spus liderul Platforma DA, Andrei Năstase. 

PUBLIKA.MD aminteşte că jurnalistul de la Today.md Vadim Ungureanu a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ în care a înregistrat cum un susţinător al Platformei DA îi declară că este căutat de contrabandişti. Şi asta pentru că jurnalistul ar fi filmat un material cu persoane care ar fi implicate în afaceri ilegale.

CITEŞTE ŞI: IMAGINI NOI cu liderul Platformei Demnitate şi Adevăr care INTIMIDEAZĂ presa (VIDEO)

Mai mult, în discuţie se implică şi liderul Platformei DA Andrei Năstase care îl intimidează pe Vadim Ungureanu, întrebându-l sarcastic dacă are "demnitate, familie şi mamă".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu