Liderul DA, Andrei Năstase, cere implicarea ONU în cazul lui Andrei Braguţa, decedat în penitenciar

Embed:

În timp ce Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de urgenţă pentru a discuta despre cel mai recent test nuclear nord-coreean, preşedintele Partidului Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a cerut implicarea organizaţiei în elucidarea cazului tânărului decedat în penitenciar. Năstase dă vina pe sistemul din ţara noastră.

Liderul DA a îndemnat societatea civilă să monitorizeze în permanenţă acest caz.
Acum câteva zile, în presă au apărut imagini în care se vede cum Andrei Brăguţa a manifestat un comportament agresiv atât la reţinere, dar şi în perioada cât s-a aflat în izolatorul de detenţie preventivă. Mai mult, fiind escortat la poliţie, acesta i-a înjurat pe oamenii legii.

La parcarea specială, unde a fost dus automobilul tânărului, el a sărit la bătaie la polițiști.

Andrei Brăguţa a fost reţinut în data de 15 august, în timp ce conducea automobilul cu viteză excesivă, inclusiv pe contrasens, punând în pericol viața și securitatea altor participanți la trafic. După o urmărire ca în filme, poliția a reușit să-l oprească cu ajutorul mai multor echipaje care au intervenit.

Avocaţii Promo-Lex cheamă politicienii să evite orice declaraţii pe marginea cazului şi să nu-şi facă imagine pe seama unei tragedii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu