Liderii Euroligii ţin ritmul. ȚSKA Moscova a învins-o pe Unicaja Malaga cu scorul de 89-80

Embed:
ŢSKA Moscova a revenit, alături de Olympiakos Pireu, în fruntea clasamentului Euroligii de baschet masculin. Moscoviții s-au impus în deplasare cu 89-80 în faţa echipei spaniole Unicaja Malaga după un meci greu, grație sprintului de final.

Echipa rusă a câștigat net primul sfert la 11 puncte diferență, însă următoarele două au revenit gazdelor, încurajate fervent din tribune, şi acestea au trecut în avantaj înaintea ultimului sfert, 65-63. Sprintul de la mijlocul ultimului sfert în care oaspeții au avut un parțial câștigător de 8 puncte a fost decisiv, gazdele nereușind să-l mai surmonteze.

Duetul liderilor este urmat îndeaproape de Fenerbahce Istanbul și Pasnathinaikos Atena. Deţinătoarea titlului, Fenerbahce, a câștigat mai clar decât o arată scorul - 71-67 - partida cu o altă grupare rusă, Himki. În al treilea sfert avantajul turcilor ajunsese la 17 puncte, după care aceștea au mai redus din turații, dar au jucat sigur în momente decisive.

Ține aproape de lideri și gruparea elenă Panathinaikos Atena. La rândul lor, grecii au învins pe teren propriu, după un meci tensionat, pe Real Madrid cu scorul de 82-80, chiar dacă la pauză erau conduși autoritar de spanioli cu 40-54.

Spaniolii ar fi putut evita înfrângerea și chiar ar fi obținut victoria, dacă americanul Trey Thompkins nu ar fi ratat un coşul de 3 puncte în ultimul atac.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu