Liderii DA, Andrei şi Vasile Năstase, L-AU LOVIT ŞI L-AU BRUSCAT pe reporterul portalului Today.md

Embed:

Nu doar membrii Partidului "Platforma DA", în spatele căruia stau oligarhii fugari Ţopa, dar şi liderii formaţiunii atacă jurnaliştii.

În cadrul unei întâlniri cu localnicii din Cimişlia, Andrei şi Vasile Năstase au permis intrarea presei în sala de şedinţă în mod selectiv. Iar reporterul portalului "Today.md" nu a fost agreat la acest eveniment şi a fost din nou agresat fizic. 

Adunarea a fost organizată de Partidul "Platforma DA" în Casa de Cultură din Cimişlia. Liderii formaţiunii i-au interzis accesul jurnalistului "Today.md" în clădire, asta în condiţiile în care instituţia este una publică.

La întâlnire au fost prezenţi reprezentanţii unui singur post de televiziune.

Reporterul Vadim Ungureanu a fost agresat şi de liderul Partidului "Platforma DA", Vasile Năstase.

CITEŞTE ŞI: Reporterul Today.md, AGRESAT din nou de membrii "DA". Întrebarea care i-a nemulțumit

Am încercat să aflăm cu cine și în ce condiții a fost semnat contractul de închiriere a Casei de Cultură din Cimişlia pentru organizarea reuniunii Partidului "Platforma DA". Directorul Casei de Cultură categoric a refuzat să ne dea această informaţie.

Între timp, jurnalistul Vadim Ungureanu a depus o plângere la poliție împotriva liderilor partidului "Platforma DA" pentru agresiune.

Nu este pentru prima dată, când activiştii partidului "Platforma DA", în spatele cărora stau oligarhii fugari Ţopa, folosesc pumnii. La începutul lunii mai unul dintre ei l-a lovit în abdomen pe reporterul today.md, Vadim Ungureanu.

CITEŞTE ŞI: Adepții Platformei DA AU LOVIT ŞI AU BRUSCAT jurnaliştii de la Today.md (VIDEO)

ONG-urile de media și-au exprimat îngrijorarea în legătură cu bruscările repetate asupra jurnaliștilor. Mai mult, organizațiile neguvernamentale i-au cerut Ministerului de Interne să reacţioneze în aceste cazuri.

Astfel, poliţia a deschis mai multe dosare în cadrul cărora investighează agresiunea asupra jurnaliştilor.

Potrivit Codului Penal, intimidarea unui jurnalist este pedepsită cu amendă de până la 6.000 de lei sau cu închisoare de până la doi ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu