Liderii AIE 2 la a patra încercare

Embed:

Alianţa pentru Integrare Europeană se arată şi în continuare încrezută că şeful statului va fi ales, iar strategia care va fi aplicată în acest sens, va fi decisă în una din şedinţele Consiliului AIE. Declaraţii în acest sens a făcut preşedintele PDM, Marian Lupu, azi, 18 martie, înainte de şedinţa Consiliului AIE.

Lupu crede, cu certitudine, că depăşirea crizei politice va fi rezolvată în cadrul Consiliului. "Este cazul ca Alianţa să iasă deja la elaborarea unei poziţii comune consolidate şi definitive în alegerea şefului statului", a subliniat democratul. Acesta este de părere că şedinţa de astăzi o să dureze mult timp, întrucât s-au adunat mai multe subiecte care vor urma să fie discutate.

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, la fel, îşi spune speranţe mari în şedinţa Consiliului AIE de azi, întrucât, la ultima întrunire a conducerii partidelor membre ale Alianţei pentru Integrare Europeană, nu s-a decis nimic.

Iniţiativa de convocare a Consiliului AIE aparţine Partidului Democrat, care, începând din această săptămână, deţine, prin rotaţie, preşedinţia Alianţei.

Menţionăm că până astăzi, Consiliul AIE s-a întrunit de trei ori.

 

 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu