Lideri PSRM: Maia Sandu a preluat strategiile PLDM

Embed:

Stejarul s-a îngălbenit. La această metaforă au recurs socialiştii lui Igor Dodon, care o acuză pe Maia Sandu că ar fi preluat tehnicile de manipulare utilizate de foştii săi colegi din PLDM.

Reprezentanții PSRM au realizat și un top al minciunilor candidatului Partidului Acţiune şi Solidaritate din această campanie electorală.

Echipa PSRM afirmă că Maia Sandu recurge la fals, atunci când declară că, dacă Igor Dodon va deveni președinte, cetățenii moldoveni vor pierde dreptul de a munci peste hotare.

"Nu poate președintele Republicii Moldova să anuleze un drept care este universal. Se distribuie masiv, și nu în altă parte, dar prin țările UE unde sunt și cetățenii Republicii Moldova, unde muncesc de ani bun. Sunt otrăviți cu astfel de informații", a afirmat deputatul PSRM, Grigore Novac.

O altă manipulare este, în opinia socialiștilor, și afirmația că Maia Sandu ar fi cheltuit puțini bani în campania electorală.

"Concurentul electoral a utilizat 200.000 de pliante care nu au fost achitate din fondul electoral și nu au fost reflectate în raportul financiar. Astfel, folosind fonduri nedeclarate. Majoritatea deplasărilor ale doamnei Maia Sandu, cheltuielile legate de aceste deplasări, închirierea sălilor pentru întâlniri cu alegătorii", a afirmat deputat PSRM, Bogdan Ţîrdea.

Potrivit liderilor PSRM, Maia Sandu a preluat aceste metode de la foștii săi colegi din PLDM.

"Asta este metoda PLDM-ului. Stejarul care s-a îngălbenit acum, și a ridicat ghinda de pe jos, și începe să facă ravagii prin satele și localitățile Republicii Moldova. Vom da noi toată ghinda jos", a comunicat consilierul municipal, Ion Ceban.

Maia Sandu nu a răspuns la telefon pentru a comenta acuzaţiile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu