Liberalii condamnă votarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Sandu

"După cum am anticipat, Dodon și PSRM au găsit susținere la aliații săi eterni din PD, pentru a da jos Guvernul Sandu și pentru a moșteni sistemul mafiot al lui Plahotniuc", a scris pe pagina sa de Facebook, liderul PL Dorin Chirtoacă, la câteva minute după ce Parlamentul a votat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului.

Potrivit lui Chirtoacă, asumarea Guvernului pentru legea privind procurorul general, l-a demascat pe Dodon, care a trișat la preselecție, la fel ca și la concursurile pentru CC, CNA etc. 

"Dodon, PSRM și PD au demonstrat, încă o dată, că sunt în stare de orice, pentru a împiedica alegerea unui procuror general independent, la fel cum a făcut și Plahotniuc.

Astăzi nu este vorba de căderea Guvernului Sandu, astăzi este despre încă o palmă dată justiției și statului de drept, și un cuțit în spate fiecărui cetățean al RM, din partea celor din PSRM și PD (cu Șor în așteptare, pe post de rezervă) care vor, cu orice preț, să mențină totul subjugat în RM, tot ce a mai rămas și pe toți care au rămas.

Mafia din Parlament, PSRM, PD și Șor și-au semnat astăzi propria sentința de condamnare. Cu siguranță, majoritatea cetățenilor RM îi va mătura de la putere. Primul, în acest sens, va fi Dodon.

De azi, începe numărătoarea inversă pentru ei toți, la fel cum a început și pentru Plahotniuc, în vara anului trecut", a mai scris Chirtoacă.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu