Lexus RX450h facelift - primele imagini

Lexus va expune la Geneva faceliftul operat pe modelul RX450h, versiunea de top a crossover-ului său premium, scrie automarket.ro. Pentru a pregăti lansarea, subdivizionara Toyota a publicat deja o imagine care surprinde aspectul frontal al hibridului.

RX450h va adopta celebra grilă sub formă de clepsidră, introdusă de noua generaţie GS, precum şi blocurile optice noi, restilizate şi cu lumini LED încorporate. Spoilerul frontal nu a fost nici el ocolit şi, de altfel, nici proiectoarele. În partea posterioară vor exista stopuri redesenate, cu lumini LED, un spoiler uşor modificat, în timp ce profilul se va face remarcat prin jantele cu un design nou. La interior, clienţii vor face cunoştinţă cu un volan nou şi cu materiale superioare.

Odată cu faceliftul, Lexus va aduce la Geneva şi declinarea sportivă a versiuni RX450h, recunoscută după indicativul F. Aceasta va beneficia de jante din aliaj cu diametru mare, de praguri laterale, de spoilere redesenate şi de finisaje metalice noi la nivelul interiorului.

Faceliftul va fi operat pe versiunea RX450h, echipată cu 299 de cai putere, dar şi pe entry-level-ul cu propulsie convenţională, RX350, care dispune de un V6 de 3.5 litri şi 277 de cai putere.

Alături de faceliftul noului RX450h, la standul Lexus vor mai putea fi admirate noua generaţie GS450h şi declinarea sa sportivă, GS450h F Sport, precum şi conceptul LF-LC, aflat la debutul său european.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu