Lexus a publicat o imagine oficială cu noua generație ES

Lexus a publicat o imagine oficială cu noua generație ES. Modelul va fi expus în premieră în 25 aprilie în cadrul Beijing Motor Show și va fi disponibil și pe piața din Europa, scrie automarket.ro.

Noua generație Lexus ES va debuta oficial în 25 aprilie, în cadrul Beijing Motor Show. Constructorul japonez spune că noul ES "are ca obiectiv transformarea radicală a conceptului de confort pentru clienții de lux".

 

Actuala generație Lexus ES nu este prezentă și pe piața din Europa, însă oficialii constructorului nipon menționează că viitorul model se adresează "clienților din întreaga lume".

Astfel, Lexus confirmă indirect informațiile apărute în urmă cu câteva săptămâni în presa internațională, potrivit cărora noua generație ES va fi lansată inclusiv pe piața europeană.

Pentru ca lucrurile să devină și mai clare, Lexus a publicat o fotografie cu noul ES, dar și un clip video. Spre deosebire de actuala generație, viitorul ES va avea o grilă frontală modificată, blocuri optive restilizate și o capotă nouă.

În partea din spate, viitorul Lexus ES va avea un eleron ceva mai generos și stopuri cu o semnătură luminoasă nouă.

Noua generație ES va debuta în gamă în locul lui Lexus GS, model care a avut parte de vânzări modeste în Europa.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu