Lewis Hamilton va pleca din pole-position în Marele Premiu al statului Singapore

Embed:

Lewis Hamilton va pleca din pole-position în Marele Premiu al statului Singapore. Britanicul a fost mai rapid cu numai şapte miimi de secundă decât coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg. Hamilton a obţinut astfel al şaselea său pole position din acest sezon.

Hamilton şi Rosberg vor fi urmaţi pe grila de start de piloţii de la Red Bull Racing. Daniel Ricciardo a înregistrat al treilea rezultat în calificări, iar Sebastian Vettel al patrulea. Fernando Alonso va fi al cincilea pe grila de start, iar Felipe Massa al şaselea.

Al doilea pilot de la Ferrari, Kimi Raikkonen, a avut o defecţiune tehnică la motor în timpul calificărilor şi va lua startul în Marele Premiu al statului Singapore doar de pe locul şapte.

Marele Premiu al statului Singapore este singura cursă de Formula 1 desfăşurată pe timp de noapte. Competiţia va avea loc duminică, cu începere de la ora 15:00, ora Moldovei, pe circuitul Marina Bay. Acesta  este pe locul doi într-un clasament neoficial al celor mai lente circuite din Formula 1.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu