Lewis Hamilton a obţinut al doilea pole position consecutive pe grila de start la Premiul Malaeziei

Embed:

Lewis Hamilton a obţinut al doilea pole position consecutiv! Pilotul lui Mercedes va fi primul pe grila de start al Marelui Premiu al Malaeziei. Britanicul va fi urmat de campionul mondial, germanul Sebastian Vettel, şi un alt german, liderul clasamentului după prima etapă, Nico Rosberg. 

Calificările pentru Marele Premiu al Malaeziei au început cu o întârziere de 50 de minute şi au fost întrerupte de două ori din cauza ploilor abundente şi a incidentelor de pe circuit. Acest lucru nu l-a împiedicat pe Lewis Hamilton să-şi confirme statutul de favorit.

Pilotul lui Mercedes a fost cel mai rapid, folosind pneuri de ploaie. Britanicul l-a devansat pe Sebastian Vettel cu numai 55 sutimi de secundă, ultimul însă s-a confruntat cu mari probleme tehnice, după ce motorul bolidului a fost resetat în prima parte a calificărilor din cauza unei defecţiuni tehnice.

Al treilea la startul de la Sepang va fi câştigătorul primei etape din acest sezon, germanul Nico Rosberg, care i-a devansat pe Fernando Alonso şi Kimi Raikkonen la ultima încercare.

În primii zece la start vor mai fi Nico Hulkenberg, Kevin Magnussen, Jean-Eric Vergne şi Jenson Button. Marele Premiu al Malaeziei va avea loc duminică, pe circuitul de la Sepang. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu