Leonid Istrati: Valeriu Moraru va avea viaţă grea la conducerea Rapidului

Embed:

"Valeriu Moraru va avea viaţă grea la conducerea Rapidului". Cel puţin astfel crede impresarul Leonid Istrati, care a fost în vizită la clubul din Giuleşti pentru ai da o mână de ajutor primului patron moldovean din Liga I. Istrati a vorbit şi despre valoare echipei pregătite de Ionel Ganea.

Leonid Istrati a fost invitat personal de către Valeriu Moraru la Rapid Bucureşti. Noul patron al clubului de sub Podul Grant i-a cerut impresarului câteva sfaturi ca să-l ajute să scoată echipa din perioada dificilă în care se află.

"Am văzut un meci amical care m-a îngrozit. Sincer. Asta e părerea mea. Este un nivel extrem de slab. Ţinând cont că în acest sezon retrogradează şase echipe, va fi un sezon foarte greu. Eu cred că Rapid se va bate acolo, la retrogradare. Eu cred că mai întâi el trebuie să lichideze toate datoriile, să scoată clubul din insolvenţă şi dacă va reuşi în paralel să obţină ceva performanţă va fi bine. Dar e infinit mai greu decât mi-am imaginat", a spus Istrati.

Impresarul FIFA l-a atenţionat pe Moraru să urmărească atent nu doar fotbalul dar şi ceea ce se va întâmpla în cadrul cubului.

"Să aibă grijă să se înconjoare de oameni competenţi. Acesta este principalul sfat. Pentru că deja s-au năpustit asupra lui tot felul de persoane ca să-l sfătuie şi care, de fapt, au ca scop de a se îmbogăţi şi atâta doar. Interese proprii. Dar el trebuie ajutat pentru că e de-al nostru", a mai spus Istrati.

Omul de afaceri Valeriu Moraru a preluat Rapid Bucureşti săptămâna trecută. În afară de finanţarea clubului, acesta a promis că va da în primul sezon în jur de un milion de euro pentru a achita datoriile clubului. Moraru a devenit primul patron originar din Moldova din Liga I a României.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu