Lenuţa Burghilă a prezentat Ministerului Culturii lista bunurilor din proiectul "Caravela Culturii", dar lipsesc cele mai valoroase obiecte

Embed:

Artista Lenuţa Burghilă a prezentat Ministerului Culturii lista bunurilor pe care le-a cumpărat în timpul proiectului Caravela Culturii. Boris Focşa, ministrul Culturii, susţine însă că Burghilă nu a inclus în listă scena mobilă şi circul ambulant, care sunt estimate la peste un milion de lei. Artista nu a fost de găsit pentru a comenta afirmaţiile.

Reprezentanţii Ministerului Culturii au mers la sediul Fundaţiei "Caravela Culturii" pentru a face inventarierea bunurilor cumpărate din bani publici. Membrii comisiei susţin că interpreta a declarat 26 de bunuri: telefoane mobile, camere video, frigidere, calculatoare şi altele. Burghilă însă nu a inclus în listă cele mai scumpe lucruri.

Ministrul Culturii, Boris Focşa, susţine că Lenuţa Burghilă nu a declarat în mod intenţionat bunurile de valoare.

Potrivit ministrului Culturii timp de patru ani Lenuţa Burghilă a cheltuit aproape 10 milioane de lei în cadrul proectului "Caravela Culturii". Artista merge prin localităţile Moldovei în căutare de talente. Localnicii o întâlenau cu bucate alese, vin, sarmale, muzică şi dansuri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu