Leicester City face deplasarea la Cardiff cu autocarul, în loc de avion

Echipa Leicester City va călători cu autocarul, în loc de avion, către Cardiff, pentru partida pe care urmează să o dispute sâmbătă în campionatul de fotbal al Angliei, împotriva formaţiei Cardiff City, scrie agerpres.ro.

"Vulpile" au luat această decizie pentru accidentul de elicopter în care şi-a pierdut viaţa preşedintele lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, afirmând că este vorba de o opţiune mai puţin "insensibilă".

Omul de afaceri thailandez şi alte patru persoane şi-au pierdut viaţa, după ce elicopterul cu care se pregăteau să părăsească stadionul King Power s-a prăbuşit în apropierea arenei.

Marţi, Leicester City a anunţat că meciul cu Cardiff City nu va fi reprogramat, după ce partida din Cupa Ligii engleze împotriva formaţiei Southampton a fost amânată pentru o dată care nu a fost încă stabilită.

Înaintea întâlnirii din capitala Ţării Galilor se va păstra un minut de reculegere în memoria victimelor accidentului de elicopter, iar jucătorii vor purta banderole negre pe braţe.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu