Legendarul Michael Jordan va fi pe echipamentul echipei PSG

Embed:
Legendarul Michael Jordan va fi prezent la fiecare meci din Liga Campionilor al echipei PSG. Nu va juca şi nici măcar nu va fi în teren cu "parizienii", însă va fi pe tricourile purtate de Neymar, Mbappe şi Cavani. Compania Air Jordan a creat echipamentul echipei franceze.

Noul echipament al lui PSG confecţionat de cei de la Air Jordan este în două versiuni: negru-sur şi alb-sur. Doar tricoul costă 140 de euro. Vedetele lui PSG au defilat în ele pentru un spot promoţional, iar Neymar a spus că noul echipament este unul fenomenal şi speră că acesta le va purta noroc în Liga Campionilor.

"Este o mare responsabilitate să porţi un tricou Jordan. Sper să avem un sezon de succes şi o aventură de excepţie în Liga Campionilor şi să ne îndeplinim toate obiectivele fixate", a spus fotbalistul PSG, Neymar.

Air Jordan este un brand de încălţăminte şi echipament sportiv produs de Nike. În 1984, el a fost produs exclusiv pentru legendarul Michael Jordan, motiv pentru care şi simbolul este Jordan în mişcare.

"Este un vis devenit realitate să colaborez cu el. La începutul carierei mele, la Jocurile Olimpice de vară, l-am întâlnit pentru prima dată. Atunci mi s-a realizat un vis din copilărie. El este un idol în toată lumea, deoarece a obţinut multe în cariera lui. Au fost clipe magice pe care nu le voi uita niciodată", a spus fotbalistul PSG, Neymar.

Neymar şi compania vor defila pentru prima dată în noul echipament pe stadionul Anfield. Marţi, 18 septembrie, de la ora 22, în direct la CANAL 3, PSG va întâlni în deplasare pe Liverpool în prima etapă din faza grupelor Ligii Campionilor.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu