Legendarul Bon Jovi și-a vândut apartamentul din New York cu 16 milioane de dolari

Bon Jovi și-a vândut apartamentul din New York cu 16 milioane de dolari. Starul rock Bon Jovi și-a vândut casa din New York pentru uimitoarea sumă de aproape 16 milione de dolari, după ce cunoscutul solist a cerut inițial 17.25 de milioane de dolari.

Potrivit Daily Mail, vedeta în vârstă de 55 de ani a cumpărat apartamentul duplex din New York în 2015 pentru 12.96 milioane de dolari. La scurt timp, el a început să reamenajeze locuința și a reușit să o vândă cu 15.95 milioane de dolari, după ce inițial a cerut 17.25 milioane.

Cu trei dormitoare, apartamentul are în componență câte o baie uriașă în fiecare dormitor și câte un dulap privat. Iar dacă este nevoie de spațiu în plus pentru dormit, o altă încăpere se poate transforma în dormitor, scrie libertatea.net

Casa oferă o priveliște captivantă către Râul Hudson, dar ceea ce într-adevăr o face extraordinară este spațiul uriaș amenajat în aer liber, un loc perfect pentru a savura cafeaua de dimineață.

Momentan nu se știe cine a cumpărat casa de 367 de metri pătrați, însă se știe proprietatea a fost listată de Echipa Robby Browne la agenția Corcoran.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu