Legenda fotbalului, ACUZAT de agresiue SEXUALĂ. Paul Gascoigne ar fi agresat o femeie în această toamnă

Paul Gascoigne, în vârstă de 51 de ani, are din nou mari probleme, după o perioadă în care părea că şi-a pus ordine în viaţă.

Potrivit Reuters, fostul mare mijlocaş englez este acuzat de agresiune sexuală, o faptă pe care ar fi săvârşit-o în urmă cu trei luni, într-un tren.

Pe 20 august, Gascoigne a ajuns în custodia poliţiştilor englezi în gara Durham. Legenda fotbalului era acuzată de agresiune sexuală împotriva unei femei a cărei identitate nu a fost făcută publică: "Gascoigne va apărea în faţa instanţei luna viitoare. Este cercetat pentru asalt sexual asupra unei femei, la bordul unui tren care mergea de la York la Durham", a anunţat purtătorul de cuvânt al forţelor de ordine britanice, relatează Pro Sport.

"Sunt supărat pentru asta, deoarece respect toate femeile. Am o mamă, două surori, două nepoate şi o fiică, deci de ce aş agresa sexual o femeie? Sunt bucuros, însă, că toţi cei pe care-i cunosc ştiu că nu e adevărat", reacţionat fotbalistul într-o publicaţie de twitter.

Problemele cu băutura şi viaţa agitată păreau să fie de domeniul trecutului pentru fostul mare mijlocaş englez. Ajuns la 51 de anii, Gascoigne a trecut printr-o transformare evidentă, iar presa din Anglia a publicat o fotografie care spune totul despre lungul drum parcurs de "Gazza".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu