Legea-i lege pentru toţi. Poliţist de frontieră, REŢINUT pentru comercializarea drogurilor (VIDEO)

Legea-i lege pentru toţi. Un angajat al Direcției regionale "Nord a Departamentului Poliției de Frontieră al Ministerului Afacerilor Interne a fost reținut în după amiaza zilei de ieri, de către ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție al MAI și procurorii din cadrul Procuraturii pentru combaterea criminalității organizate și cauze speciale, fiind bănuit decomercializarea substanţelor narcotice de origine vegetală.

Conform informației, polițistul comercializa marijuana în localităţile şi raioanele din regiunea de nord a ţării.

Astfel, fiind dispusă desfășurarea măsurilor speciale de investigaţii, ofițerii SPIA au efectuat două achiziţii de control de la polițistul bănuit, fiind procurate substanţe narcotice în cantitate totală de aproximativ 2.500 de grame.

Ulterior, a fost efectuată o a treia achiziţie de control, în timpul căreia polițistul de frontieră a fost reţinut în flagrant delict.

De asemenea, au fost efectuate percheziții la domiciliul și în biroul de serviciu al polițistului, în rezultatul cărora au fost depistate și ridicate aproximativ 2500 grame  de marijuana și 8 cartușe de luptă calibrul 5,45 mm.

La moment polițistul de frontieră este reţinut pe un termen de 72 ore și se află în izolator.

Pentru o astfel de infracțiune, Codul penal al Republicii Moldova prevede o pedeapsă cu închisoare de până la 7 ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 3 la 5 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu