Legea Guvernului va fi examinată joi și vineri în Parlament

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat astăzi ordinea de zi a ședințelor în plen pentru perioada 29-30 iunie curent. Deputații vor examina modificări la Legea Guvernului, Codul administrativ, o serie de modificări la Codul muncii, precum și alte proiecte.

Membrii Biroului Permanent au examinat recomandările formulate în urma unei expertize internaționale privind condițiile de păstrare și starea Actului Declarației de Independență a Republicii Moldova, versiunea originală și versiunea artistică pe pânză.

Deputații au fost informați despre condițiile optime pentru păstrarea și conservarea ambelor variante conform bunelor practici și standardelor în domeniul arhivistic pentru documentele valoroase.

De asemenea, membrii Biroului Permanent au aprobat ca în termen de 6 luni să fie evaluată executarea recomandărilor aprobate de deputați împreună cu Declarația Parlamentului Republicii Moldova cu privire la acceptarea Raportului final al Comisiei Internaționale pentru Studierea  Holocaustului, prezidată de Elie Wiesel.  

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu