Lecţii oferite copiilor din Căuşeni. Fiul preşedintelui FMF a devenit antrenor de portari pentru o zi

Embed:

Fiul preşedintelui federaţiei moldoveneşti de fotbal, Ilie Cebanu, s-a făcut antrenor de portari pentru o zi. Goalkeeperul naţionalei, alături de fostul portar,Vladimir Veber le-au dat câteva lecţii copiilor din Căueşni.

Ilie Cebanu şi Vladimir Veber i-au învăţat pe viitorii portari elementele de bază. Cebanu a făcut demonstraţii despre cum se plonjează şi cum se respinge un balon.

Fiecare participant a primit şi câte un tricou al lui Ilie Cebanu. Portarul naţionalei susţine că această lecţie le va fi de folos tinerilor portari.

"Am discutat cu băieţii. Am avut un dialog şi s-a văzut multă străduinţă din parte lor, multe emoţii. E bine că am avut posibilitatea să-i vizitezi pe băieţii din Căuşeni", a relatat portarul naţionalei Moldovei, Ilie Cebanu.

"Avem obiectivul să promovăm fotbalul. Astăzi cu Ilie Cebanu am efectuat un master class cu viitori portari. Sper în urma acestor acţiuni de promvoare, copii vor fi mai aproape de fotbal şi se vor strădui mai mult",a spus antrenorul Milsami, Vladimir Veber.  

Ilie Cebanu a oferit un asemenea master class pentru copiii de Căuşeni al doilea an consecutiv înainte de Revelion.

Portarul echipei Mordovia Saransk, Ilie Cebanu este în vacanţă, după ce în Rusia s-a încheiat prima parte a campionatului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu