Lecţii de fotbal de la tricolori. Sportivii i-au antrenat pe copiii din Comrat şi Cahul

Cel mal bun fotbalist moldovean din 2016, Alexandru Gaţcan, s-a întors în ţară şi a susţinut, alături de colegii de la echipa naţională, lecţii de fotbal pentru copiii din Comrat şi Cahul.

Căpitanul lui FC Rostov a participat la acţiunea fotbaliștilor "tricolori" la doar câteva ore după ce a ajuns pe teritoriul Republicii Moldova.

Împreună cu el la eveniment au participat fundaşul Cătălin Carp şi mijlocaşul Eugen Cebotaru.

"Pentru mine a fost o experienţă nouă şi am avut emoţii. A fost foarte interesant. Această lecţie nu seamănă cu rolul de jucător. Am vorbit cu ei i-am spus că dacă să facă totul ce zice antrenorul, atunci ei vor putea fi fotbalişti de performanţă", a spus jucătorul FC Rostov, Alexandru Gaţcan.

"Eu ţin minte cum eu am fost la fel copil şi ţin minte ce emoţii aveam când am avut ocazie să ies mâna la mână cu jucătorii naţionalei, să dau mingile. Sunt nişte emoţii pozitive", a menţionat fundaşul Viitorul Constanţa, Cătălin Carp.

Proiectul "Naţionala în oraşul tău" este organizat în premieră de Federaţia Moldovenească de Fotbal cu scopul de a populariza sportul-rege în diferite zone ale ţării.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu