Lecţie pentru mame: O fetiță, în stare gravă după ce a probat pantofi fără să poarte șosete

Povestea unei fetițe de 4 ani din Țara Galilor este o lecție pentru toate mămicile din lume. Copilul a fost la un pas de moarte după ce a făcut o infecție și apoi sepsis, o complicație care poate pune viața în pericol, scrie USA Today, citat de Digi24.ro.

Mama fetiței bănuiește că micuța s-a îmbolnăvit după ce a probat încălțări fără a purta șosete. A doua zi a făcut febră, iar părintele a fost nevoit să o transporte la spital.

"Pantofii care i-au plăcut au fost probați și de alte fetițe, iar astfel Sienna s-a ales cu o infecție", a spus Jodie Thomas, mama copilului.

Medicii i-au spus că micuța a făcut sepsis și că va avea nevoie, cel mai probabil, de operație. Din fericire, acest lucru nu a fost necesar, medicii reușind să extragă la timp puroiul.

Doctorii cred că Sienna a fost infectată cu o bacterie potențial mortală, printr-o tăietură, zgârietură sau mușcătură, care funcționează precum o ușă deschisă spre organism.

După cinci zile de spitalizare, fetița a fost externată și se simte bine. Medicii care au avut-o în grijă au postat pe Facebook un mesaj de avertizare pentru toate mamele, în care au explicat pericolele care îi pândesc pe cei mici atunci când probează pantofi fără a purta șosete.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu