Lebron James şi Lonzo Ball au intrat în istorie Lakers. Au reuşit câte un triple-double în disputa cu Charlotte Hornets

Embed:

Lebron James şi Lonzo Ball au intrat în istoria formației Los Angeles Lakers. Cei doi baschetbalişti au reuşit câte un triple-double în disputa cu Charlotte Hornets, scor 128-100. A fost pentru prima dată în ultimii 36 de ani când doi coechipieri de la Lakers au reuşit acest lucru în acelaşi meci.


Pentru LeBron, a fost al 75-lea triple-double din carieră.

Într-un al meci Paul George, jucătorul formaţiei Oklahoma City Thunder, a făcut şi el spectacol în confruntarea cu Los Angeles Clippers, câştigată de "fulgere" cu 110-104. Conducătorul de joc al formației din Oklahoma şi-a trecut în cont 33 de puncte şi a oferit 6 assist-uri.

După 28 de partide disputate în acest sezon din NBA, Oklahoma City Thunder se află pe locul 3 în clasamentul Conferinţei de Vest.

Într-o altă confruntare disputată în Mexico City, Orlando Magic a dispus de Utah Jazz cu 96-89. Până în cel de-al patrulea sfert partida a fost una echilibrată. Apoi baschetbaliştii din Orlando au preluat iniţiativa şi au marcat cu 11 puncte mai multe decât adversarii.

Evan Fournier a fost cel mai prolific jucător la Orlando Magic. Baschetbalistul francez a înscris 24 de puncte și a reușit 7 recuperări.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu