LeBron James şi-a prelungit contractul cu echipa Cleveland Cavaliers

Embed:

Veste excelentă pentru fanii celor de la Cleveland Cavaliers. LeBron James, una dintre vedetele din NBA, şi-a prelungit contractul pentru încă un an cu echipa pregătită de David Blatt.   

Marea vedetă a ligii nord-americane de baschet, LeBron James, şi-a prelungit cu un an contractul cu Cleveland Cavaliers. Desemnat de patru ori cel mai valoros jucător al sezonului, baschetbalistul în vârstă de 30 de ani, deţine şi o opţiune pentru sezonul 2016-2017, astfel că noul acord i-ar putea aduce venituri maxime de 46,9 milioane dolari în următorii doi ani, scrie presă de peste ocean. 

LeBron James i-a condus pe "cavaleri" până în finala NBA din sezonul trecut. Echipa din Cleveland a ratat şansa de a cuceri un nou trofeu de campioană, după ce a pierdut în faţa formaţiei Golden State Warriors cu scorul general de 2-4. El are în palmares două titluri de campion al NBA, cucerite cu echipa Miami Heat, în 2012 şi 2013.

James este şi dublu campion olimpic, după ce a cucerit medaliile de aur cu naţionala Statelor Unite la Jocurile de Olimpice de la Beijing, în 2008, şi la Londra, în 2012.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu