Leancă: I-am propus lui Ţîcu să-mi fie consilier. Regret că a ales altă cale

Embed:

Prim-ministrul, Iurie Leancă, apreciază intenţiile şi capacităţile lui Octavian Ţîcu şi chiar i-a propus să-i fie consilier pentru problemele tineretului și sportului. Declaraţia a fost făcută astăzi în cadrul unui briefing, de către Iurie Leancă.

"Am fost coleg cu Ţîcu, am apreciat intenţiile şi capacităţile lui. Din acest motiv chiar şi după ce şi-a pierdut poziţia în Executiv i-am propus la lucrăm împreună. I-am propus să devină consilier pentru problemele tineretului și sportului, din păcate el a refuzat. Regret această decizie. Documentele nu mi-a arătat, eu nu sunt nici procuror, nici judecător. Regret că a ales această cale ceva mai simplă, este mult mai complicat să te angajezi într-o activitate de acest gen. M-am mirat puțin că aceste declaraţii au coincis cu întâlnirile de la Bruxelles", a declarat Iurie Leancă.

Publika.md aminteşte că fostul ministru al Tineretului şi Sportului Octavian Ţîcu, a prezentat mai multe documente care ar demonstra că actualul ministru al Tineretului şi Sportului, Octavian Bodişteanu, ar fi spălat sute de mii de lei în perioada în care deţinea funcţia de viceministru al Tineretului şi Sportului.

Octavian Ţîcu a mai declarat că liderii actualei coaliţii de guvernare ştiau despre activitatea dubioasă a lui Octavian Bodişteanu la minister, atunci când l-au propus în funcţia de ministru.

Ieri, ministrul Tineretului şi Sportului, Octavian Bodişteanu, a răspuns acuzaţiilor aduse de Octavian Ţîcu. Potrivit acestuia, Ţîcu a căzut în plasa unor bârfe, a discreditat în acest fel ministerul şi a înrăutăţit relaţiile instituţiei cu cele mai importante federaţii din ţară.

 



Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu